a
Покрет Социјалиста 2023

Хвала председнику Путину на одликовању и хвала Александру Вулину што нас је све учинио поносним

Покрет социјалиста Нови Сад: Хвала председнику Путину на одликовању и хвала Александру Вулину што нас је све учинио поносним

Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад захваљује се суграђанима који су слали честитке нашем оснивачу Александру Вулину поводом добијања високих одликовања у Русији, а нарочито на ордену „Пријатељства“ којим га је одликовао председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин.

Вулина и Путина осим овог ордена, храбрости, визије, патриотизма и слободарске политике веже и наш град из кога је Вулин потекао, а у коме је председник Путин почасни грађанин. Надамо се да ће ускоро бити прилике да Нови Сад угости председника Путина, а до тада сви Новосађани могу да се поносе својим Александром Вулином који је са овим орденом ушао у друштво светски угледних државника, политичара, научника, уметника и заслужних особа које су као и он добили привилегију да на својим грудима понесу председнички орден Пријатељства.

Хвала председнику Путину на одликовању и хвала Александру Вулину што нас је све учинио поносним„, истиче се у саопштењу Покрета социјалиста Нови Сад.

Поделите
Tags