a
Покрет Социјалиста 2023

Председништво

 1. Ђорђе Комленски
 2. Бојан Торбица
 3. Небојша Петровић
 4. Раде Рајковић
 5. Предраг Вулетић
 6. Палимир Тот
 7. Драган Тодоровић
 8. Дејан Јовешић
 9. Светлана Селаковић
 10. Јасмина Илић
 11. Владимир Илић
Поделите