a
Покрет Социјалиста 2023

Потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин упозорио грађане: Мета пронатовске опозиције је Вучић, хоће да искористе локалне изборе за рушење Вучића

Потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин гостујући јутрос на телевизији Хепи истакао је да пронатовска опозиција не бојкотује изборе, те да су за опозицију ово избори који требају да послуже у рушењу Александра Вучића.

„Имамо изборе 2. јуна. Бојкота нема, нико не бојкотује ове изборе. Да ли формално или неформално излазе, на овај или онај начин, сви излазе и сви учествују и учествоваће до последњег гласа, потпуно свесни да ово нису никакви избори за такозвана комунална питања.
За пронатовску опозицију ово су избори који требају да буду први корак рушења власти Александра Вучића и ничега другог“, поручио је потпредседник Владе Србије Александар Вулин.

„Неће одустати од избора. То сам рекао јавно много пре избора, речено им је из америчке, немачке и британске амбасаде – идете на изборе, шта се ви ту питате, ко неће ођеданпут ће нестати из политичког живота.
Дакле, немојте да бринете, сви излазе на изборе, бојкота нема и сви су уједињени у пронатовској опозицији“, поручио је Александар Вулин.
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин је казао да опозицију не занима нити Београд, нити Шапић, већ да им је мета Александар Вучић кога желе да сруше са чела Србије.
„Они хоће, наравно, да остваре што бољи резултат, да победе у Београду, Новом Саду и Нишу и да им то буде повод за нове парламентарне и председничке изборе. Циљ је Александар Вучић, није циљ Шапић. Не занима њих градоначелник Смедеревске Паланке, не занима их ни градоначелник Београда, њих занима Александар Вучић, занима их да промене политику и курс Србије. Нису успели на парламентарним и председничим, па хоће да искористе локалне изборе за рушење Александра Вучића“, поручио је потпредседник Владе Србије Александар Вулин.
Александар Вулин је истакао да су апсолутно све партије из опозиције уједињене, да више не постоје никакве идеолошке и вредносне препреке зато што су им западне амбасаде наредиле да се уједине и они су то учинили без поговора.

„Ви у Новом Саду имате Јовановићев ДСС и монархисте ПОКС и имате неког Брајана Брковића из Црне Горе, унука Јеврема Брковића, човека који се хвали да цепа српске заставе и слика се док их цепа.
Значи имате ДСС који се заклиње у мајку Србију и велику Русију и Брковића који цепа српске заставе и заједно су на истој листи без и једног проблема. Кажу одлично нам је, само да срушимо Вучића. Да ли стварно мислите да ће ДСС и тај Брковић да се баве комуналним питањима? Не, идеја је само да се на локалним изборима оствари победа да би се тражили, а насилно ће се тражити парламентарни и председнички избори. То је циљ локалних избора-да склоне Александра Вучића“, поручио је потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин гостујући на телевизији Хепи.

Поделите