a
Покрет Социјалиста 2023

Потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин о Саву Манојловићу: Рокфелер не плаћа никоме ништа за џабе и никоме ништа без разлога

Потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин гостујући на телевизији Хепи истакао је да се он, баш по узору на америчко законодавство и правосуђе залаже да се и у Србији донесе закон о страним агентима, да видимо које невладине организације и појединци примају огромне своте новца из иностранства, а посебно да утврдимо разлоге зашто примају новац.
Коментаришу то да се Саво Манојловић похвалио да је пројекат ЦИА, потпредседник Владе Србије Александар Вулин је истакао да је чињеница да Манојловић прима огромне суме новца од Рокфелер фондације која је веома блиска ЦИА.
„ЦИА и Рокфелер фондација јесу блиске, а та фондација финансира Сава Манојловића. Ја се зато залажем да се донесе закон о страним агентима. Каже Сава Манојловић – мени је Рокфелер уплатио 60.000 долара. Добро, легитимно, али мораш да кажеш и да наведеш да је уплатио Рокфелер да победиш на изборима. Све је у реду, али да знамо да је то тако. Рокфелер не плаћа никоме ништа за џабе и никоме ништа без разлога“, поручио је потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин.

„Српска напредна странка има, колико знам, свој институт који се бави издаваштвом, обуком кадрова, издају часопис, па што они нису добили неке паре од Рокфелера. Зашто рецимо Покрету социјалиста Александра Вулина, Рокфелер није дао неки динар да нешто одштампамо, да се и ми боримо, и ми смо за чисту Србију, и ми смо за екологију, него не верују нам. Знају они да су ови из пронатовске опозиције њихови, неће Рокфелер да да Србима“, поручио је потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин гостујући у јутарњем програму телевизије Хепи.

Поделите