a
Покрет Социјалиста 2023

Вешање Срба усред Скупштине је Ћутин и Миливојевићев изборни програм

Торбица из Покрета социјалиста чији је оснивач Александар Вулин: Вешање Срба усред Скупштине је Ћутин и Миливојевићев изборни програм

„Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин не може да немо посматра понашање са свим фашистичким одликама које долази од стране опозиције из Скупштине Републике Србије. Не можемо да одћутимо у име свих оних родољуба које су нацисти вешали.

Данас су Ћута и Миливојевић који би да гура у шахт дете Александра Вучића поново претили вешалима државном руководству, народним посланицама, као и грађанима Србије који не мисле као они.

 

Данас су Ћута и Миливојевић показали њихов прави изборни програм, своје жеље, своје наде.

Вешање Срба усред Скупштине Србије је Ћутин и Миливојевићев изборни програм.

Као што су четрдесетих нацисти вешали борце за слободу и родољубе, тако би данас и Ћута и Миливојевић да вешају све нас којима је стало до независне и самосталне Србије.

Искрено, оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин, баш као и ја не плашимо се Ћутиних и Миливојевићевих вешала која неодољиво подсећају на иста она нацистичка вешала и борићемо се свом силом против таквих који би да ућуткају родољубе и угуше слободу, борићемо се за слободну Србију и српски свет колико год претили конопцем и вешалима.

Данас је свако заузео своју страну, неко је уз родољубе, неко је са нацистима, недићевцима и љотићевцима који су патриоте вешали.

Добро је да смо имали прилику да уочи избора видимо шта ће кандидовати Ћута и Миливојевић- програм вешање Срба“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица.

Поделите