a
Покрет Социјалиста 2023

Ћулибрк оживи тек ако пљуне Вучића и Вулина за западне медије 

Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин одговорио Ћулибрку: Ћулибрк оживи тек ако пљуне Вучића и Вулина за западне медије

„Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин поносан је на своју политику и на своју борбу за национално усправну и социјално праведну Србију. Поносни смо на политику стварања српског света, баш као и на поднету иницијативу о приступању Србије БРИКС-у.

Нама су увреде које је на наш рачун изрекао несрећни Милан Ћулибрк, такође, пресмешне, јер долазе од стране једног безначајног уредника нискотиражног недељника који медијски оживи тек ако запљуне Александра Вучића или Александра Вулина за западне медије.

Пресмешно је да један Ћулибрк који недељно сакупи око хиљаду мрзитеља да купе његов недељник даје себи за право да вређа нашу партију и наше бираче, да вређа рецимо 25 посто грађана Бачке Паланке и других градова који гласају за политику коју је конципирао Александар Вулин.

Ми из Покрета социјалиста боримо се за суверену, слободну и самосталну Србију, па није ни чудо што баш нас и Александра Вулина вређа Ћулибрк који са насловница НИН-а нишани Александра Вучића и антифашистичку Србију пореди са нацистичким логорима“, поручили су у Покрету социјалиста реагујући на срамне увреде Милана Ћулибрка.

Поделите