a
Покрет Социјалиста 2023

Торбица ПC Зеленовићу: Српски народ зна какав си лажов и лоповчина

Торбица Покрет социјалиста Зеленовићу: Српски народ зна какав си лажов и лоповчина, а сада смо се сви уверили колико си јадан и љигав

Потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица изјавио је вечерас да су само моралне и људске ништарије попут Небојше Зеленовића и остатка антисрпске, прозападне опозиције способни и спремни да напишу писмо којим од Жозепа Бреља траже увођење санкција сопственој земљи, народу и легално изабраном председнику Србије Александру Вучићу.

„Довољно је било да се само најави одржавање избора, па да Зеленовић и остатак НАТО опозиције почну наглас да преклињу Брисел да уведе санкције Србији.

Није се Зеленовић сетио да тражи да се казне одговорни за рањавање српске деце, пребијање и злостављање српске младости, да тражи безусловно пуштање свих невино похапшених, буквално киднапованих Срба, да тражи гаранцију за безбедан живот српског становништва на простору јужне српске покрајине.

Није се Зеленовић сетио да тражи правду за Србе на Косову и Метохији, али се зато сетио да тражи увођење санкција сопственој земљи. 

Није Зеленовића ништа срамота, спреман је да нашкоди српском народу како би се дочепао мало власти.

Српски народ добро зна какав си лажов и лоповчина, а сада смо се сви уверили колико си јадан и љигав.

Али, свака гадост и зло може да се очекује од потрчка шпијунке фон Крамон и терористе Куртија“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица Небојши Зеленовићу.

Поделите