a
Покрет Социјалиста 2023

Срамотни напади на председника Вучића и српске службе безбедности

Годинама Александар Вучић, баш као и Александар Вулин упозоравали су на зло које Аљбин Курти спрема.

За све што се протеклих дана дешавало на Косову и Метохији, за трагедије које су се десиле, за свако зло које се догодило и за све што ће се догодити, крив је искључиво Аљбин Курти чија је једина жеља да постане ратни такозвани премијер.

Само и искључиво Аљбин Курти који месецима терорише и малтретира Србе, крив је за фаталне последице. Фанови Аљбина Куртија из жуте опозиције нису одали пошту убијеним Србима на Косову и Метохији, али су зато напали своју државу, свог председника, и своје безбедносне службе, своје припаднике снага безбедности.

Страшно је и неукусно то што жута опозиција пљује по томе што Србија данас жали за побијеним Србима, али је пођеднако ужасно то што је на сигнал из страних амбасада жута опозиција напала службе безбедности које су стуб ове државе.

Колико год вређали и нападали своју државу, њене снаге безбедности, колико год прижељкивали и 5. и 6. октобар, Србију нећете успети да уништите, нити да разорите њене службе безбедности. Србија ће и из ове трагедије изаћи јача, а Срби јединственији“,

поручили су из Покрета социјалиста чији је оснивач Александар Вулин.

Поделите