a
Покрет Социјалиста 2023

Шолакова Демократска странка би да комада Србију и прави измишљене нације 

Покрајински одбор Покрета социјалиста: Шолакова Демократска странка би да комада Србију и прави измишљене нације

„Пошто су учинили све да се Црна Гора отцепи од Србије и пошто су помогли Шиптарима да прогласе једнострану независност Косова, жути пучисти и штеточине би да деле српски народ који живи у северној српској покрајини и да праве некакву војвођанску нацију.

И вечерас се такозвани протест против насиља претворио у пљување Србије и српског народа и вечерас су се чуле праве тежње жутог олоша о комадању Србије. Чланови Шолакове Демократске странке нису осетили потребу да пошаљу поруке подршке српском народу на КиМ, али зато су осетили потребу да праве измишљене нације.

Ми из Покрајинског одбора Покрета социјалиста Војводина поручујемо Шолаку и Лутовцу да су Срби са севера наше земље изузетно јединствени и сложни, привржени својој држави и да у Србији не постоји никаква војвођанска нација нити Војвођани, нема подела у нашој земљи на нађоше и дођоше, нема више парчања наше земље.

Није ово више Србија са почетка 2000. године, па да може сваки досовац по налогу западних амбасада и тајкуна да је вређа и гази како стигне.

Добро је да су сви Срби имали прилику да виде да се Шолакова Демократска странка не бори против насиља, већ да се бори за комадање Србије и прављење измишљене нације“, поручили су из Покрајинског одбора Покрета социјалиста Војводина.

Поделите