a
Покрет Социјалиста 2023

Никада више Србија неће дозволити да се жути врате, 5. октобар је пуч, а не револуција

Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин: Никада више Србија неће дозволити да се жути врате, 5. октобар је пуч, а не револуција.

Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин обратио се данас јавности поводом навршавања двадесет и треће године од петооктобарског пуча.
Из партије коју је основао Александар Вулин поручили су да Србија никада више неће дозволити да је досовци и западне амбасаде униште и поразе.

„Окупили смо се данас испред зграде Парламента која је 5. октобра 2000. године била запаљена како би се прикрили изборни резултати и како би тог дана уништили све записнике са бирачких одбора и уништили гласачке листиће, а циљ им је био да сакрију чињеницу да је њихов досовски кандидат Војислав Коштуница изгубио изборе.

Подсећамо јавност да је 5. октобра насиљем и новцем са Запада срушена власт у Србији, да је срушен суверенитет СРЈ. Тог дана је уз помоћ западних амбасада и домаћих тајкуна доведен жути олош на власт. Оставштина те досовске власти је пљачкашка приватизација, 500 хиљада људи који су избачени из својих фабрика. Као звери су ловљени хероји наше отаџбине и слати у Хаг, а зато су одмах 2000. године пуштени на слободу шиптарски терористи и Аљбин Курти и браћа Мазреку који су силовали српску девојчицу и још 2000 злочинаца.
Досовци су опљачкали и опустошили Србију.

Пред нама су нови избори и сведоци смо да се те поражене досовске снаге од 5. октобра поново окупљају, поново се окупља западна левица и лажна десница, поново су спремни да се удруже зарад рушења легитимне власти. Али, Покрет социјалиста поручује да се никада више неће десити промене власти на улици, грађани Србији то више неће дозволити“, поручио је народни посланик Покрета социјалиста Бојан Торбица.

„Петог октобра није се догодила никаква револуција, већ пуч.

Петог октобра, досовци су мимо народне воље запаливши скупштину и изборни материјал дошли на власт и разорили Србију.
Највећа заоставштина демократа је Србија без Црне Горе, мартовски погром, једнострана независност Косова, пљачкашке приватизације, 500 хиљада отпуштених радника, Србија пред банкротом.
Зато је битно да се 5. октобар увек обележи као дан када је наступило највеће зло у Србији.
Никада више Србија не сме дозволити да се жути врате“, поручио је председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић.

Поделите