a
Покрет Социјалиста 2023

Пуна подршка Додику, свако ко се бори за интересе Срба нађе се на мети оних који би да Срби и не постоје 

„Свако ко се бори за интересе свих Срба, нађе се на мети оних који би најрадије да Срби и не постоје, нађе се на мети оних којима је жао што су Срби преживели Јасеновац, Јадовно, Пребиловце, Олују, бомбардовање Србије и мартовски погром. Западне силе би посебно да не постоје они Срби који се боре за свој народ и који неће да други одлучују о њему, попут Александра Вучића, Милорада Додика и Александра Вулина.

После срамних америчких санкција, на ред је дошла и оптужница некаквог Тужилаштва БиХ. Да је Милорад Додик бескичмењак који ради по диктату Запада био ни најдивнији човек на свету и најдемократскији лидер, али пошто се грчевито бори за своју Републику Српску и за све Србе сноси последице, баш као и наш оснивач Александар Вулин.

Колико год ломили српски народ, нећете успети да га сломите, нећете натерати Милета Додика да каже да је Република Српска геноцидна творевина, нећете га натерати да прекине везе са Србима са друге стране Дрине, нећете га натерати да призна такозвано Косово, да окрене леђа српским пријатељима и да не обележава датуме страдања Срба.

Многи су нас Србе покушали да ломе, али нису успели нити ће, колико год буду нападали, и Александар Вучић и Миле Додик и Александар Вулин наставиће борбу за све Србе.

Ова срамна оптужница Тужилаштва БиХ коју је писала једна амбасада је срамна, али још један доказ да српски свет мора што пре бити формиран. За нас санкције и оптужнице против Милета Додика не постоје, као нити за било ког часног Србина“, поручили су из Покрета социјалиста реагујући на то што је Тужилаштво БиХ поднело оптужнициу против председника Републике Српске Милорада Додика.

Поделите