a
Покрет Социјалиста 2023

Илић: Хвала вам за поверење које пружате Вучићу и Вулину 

Председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд, Владимир Илић, честитао је данас српској омладини Међународни дан младих, интернационални празник који се обележава 12. августа, а који су установиле Уједињене нације 2002. године.

„Поштована омладино Србије, честитам вам ваш празник, са жељом да својим знањем, залагањем и радом оставите траг и допринос српској држави и друштву и да првенствено генерацијама које долазе, нашу земљу оставите у бољем стању, баш као што се и ми трудимо да вама оставимо мирну и стабилну Србију која економски расте и напредује.

Зато, морате да познајете своју земљу и изнад свега да је волите. Никад немојте изгубити идеју због које сте изабрали професију којом ћете да се бавите и никада немојте престати да волите свој народ и земљу.

Заједничким радом стварамо јаку, стабилну земљу, из које млади људи не одлазе и не беже као што су то чинили након 5. октобра, када је на власти био досовски олош који је слагао младе, опљачкао Србију, а богатство донео искључиво себи.

Хвала вам за поверење које пружате Александру Вучићу и Александру Вулину“, рекао је председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић.

Поделите