a
Покрет Социјалиста 2023

Торбица из Покрета социјалиста чији је оснивач Александар Вулин одговорио Ђиласу: Срам те било, крао си од трудница, а сад би да спашаваш Србију

Потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица изјавио је данас да Александар Вучић већ једанаест година спашава Србију од жутог олоша који је предводио Драган Ђилас.

„Пуних једанаест година Александар Вучић спроводи политичку платформу која је спасила Србију од досоваца штеточина, Драгана Ђиласа, Небојше Зеленовића, Мирослава Алексића, Маринике Тепић и свих оних који су пустошили Србију.
Видим све има Драган Ђилас, енормни капитал који је стекао пљачкајући грађане, има накнадну памет, чаробни штапић да реши све проблеме, само нема образ и подршку Срба. Да има и бар трунку достојанства ни у лудилу не би предложио хитно усаглашавање спољне политике Србије са ЕУ. Не би предложио да Србија призна независност Куртијеве терористичке творевине на простору јужне српске покрајине. Не би предложио да Русији која је својим ветом у УН-у спречила да нас прогласе геноцидним народом буду уведене санкције. Шта хоће Ђилас да признамо политички исконструисане пресуде Хашког казамата изречене херојима чија је једина кривица што су бранили српску државу и Србе? Да признамо непостојећи геноцид у Сребреници који српски народ никада није починио. Сваку гадост на рачун Срба је зарад власти спреман да призна и каже Драган Ђилас, само није спреман да се извини Београђанима које је ојадио, а посебно неће ни да се извини деци, мајкама и породиљама у Београду од којих је крао и којима је наплаћивао вртиће тродупло.
Зато Ђилас и нема подршку грађана што смо видели на свим изборима током претходних 10 година, а видећемо поново и на надамо се што скоријим изборима после којих ће Ђилас и његови жути сатрапи завршити тамо где им је и место, на политичком сметлишту. Срам те било, крао си од трудница, а сад би да спашаваш Србију“ , поручио је потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица.

Поделите