a
Покрет Социјалиста 2023

Александар Вулин: Запад ме напада зато што говорим оно што српски народ мисли

Александар Вулин: Запад ме напада зато што говорим оно што српски народ мисли
Увек сам био са исте стране света и остаћу на слободној страни света

Доскорашњи директор БИА Александар Вулин гостујући у јутарњем програму телевизије Хепи истакао је да нападе, уцене и претње Запада добија управо зато што Запад зна да оно што говори мисле Срби.

„Кад ја кажем да ће доћи до уједињења, а доћи ће до уједињења српског народа са обе стране Дрине и стварања српског света и формализације српског света, они знају да то Срби мисле и желе и ми имамо право на то. Процес уједињења је започет и он се не може зауставити. Мене Запад напада зато што зна да говорим оно што српски народ мисли. Није Запад изненађен мојим политичким ставовима, јер их ја никада нисам ни крио, ни мењао“, изјавио је оснивач Покрета социјалиста и доскорашњи директор БИА Александар Вулин у јутарњем програму телевизије Хепи.

Александар Вулин је упитао како је могуће да Србима победницима у два светска рата није дозвољено да се уједине, а Немачкој пораженој у 2 светска рата јесте.

„Да је неко рекао 1946. године да ће се Немачка ујединити и Черчил би се насмејао, а као што видите Немачка се ујединила. Што ми Срби не можемо да се ујединимо? Они су изгубили, а ми добили два светска рата. Не може само уједињење Срба. Хтео то председник Вучић или не, он јесте председник свих Срба, а Срби су постали јединствен политички народ. То је тако. Процес уједињења је започет и он се не може зауставити“, истакао је Александар Вулин.

Александар Вулин је казао да Запад врло добро зна његове политичке ставове и да препознаје његову борбу за српске националне интересе, али и резултате у корист јачања самосталне и суверене Србије.

„Није Запад изненађен мојим политичким ставовима. Ја своје политичке ставове никада нисам крио и никада нисам мењао. Никада нисам био део жутог олоша, петооктобарског, па сам, гле чуда, постао заговорник српског света и присталица сарадње са Русијом. Сваки пут, када је било формирање Владе, западне силе би долазиле код председника Вучића и рекле – Вулин не може. Сваки пут. А долазили су и код мене да ми кажу – ако тако наставиш, ако се не опаметиш – не може. Код мене је проблем зато што ја не мењам своја политичка опредељења, али ја их и не кријем. Ја сам увек био са исте стране света и остаћу на истој, слободној страни света“, поручио је Александар Вулин гостујући у јутарњем програму телевизије Хепи.

Поделите