a
Покрет Социјалиста 2023

Хрватске вредности и стандарди су испунили јасеновачке јаме покланим Србима и протерали 250 хиљада Срба, а ту истину не може да оправда ни Немачка

Народни посланик Покрета социјалиста Бојан Торбица дао оштар одговор саветници Грлића Радмана: Хрватске вредности и стандарди су испунили јасеновачке јаме покланим Србима и протерали 250 хиљада Срба, а ту истину не може да оправда ни Немачка

„После одговора који је добио од Александра Вулина, министар Грлић Радман сакрио се у мишију рупу и истурио своју саветницу Ванду Бабић Галић да га брани од истине коју је Вулин изрекао.

Не знам зашто се хрватски министар Радман и његов кабинет толико правда Александру Вулину, не верујем да осећају стид и срамоту због тога што им је рекао да и после 1941. и 1991. спроводе усташку политику. Не верујем да се осећају непријатно због тога што им је речено да су НДХ два пута добили на поклон од Немачке, додуше, једино је господин Радман мало ускраћен због тога, зна само за вазални облик понашања, па зато на пријемима неумерено јури за госпођом Бербок. Не верујем да им је непријатно због тога што пале лутке са ликовима слободних људи и лидера у 21. веку, ломаче су им традиција.

Не знам зашто се толико правдају Александру Вулину, али би господин Радман морао да посаветује своју саветницу да га више не брани помињући вредности и стандарде у Хрватској.

Хрватске вредности и стандарди су испунили јасеновачке јаме покланим Србима и протерали 250 хиљада Срба, а ту истину не може да оправда ни Немачка“ поручио је народни посланик Покрета социјалиста Бојан Торбица.

Поделите