a
Покрет Социјалиста 2023

Селак са скупа Покрета социјалиста Александра Вулина: Српска подржава Вучићеву и Вулинову државотворну политику

Селак са скупа Покрета социјалиста Александра Вулина: Српска подржава Вучићеву и Вулинову државотворну политику

„Када ме неко пита зашто подржавам Александра Вучића и Александра Вулина, не морам много да причам, већ само – погледајте ђела и уважите резултате, јер ђела говоре о свима нама. Предсједник Вучић је, заједно са својим сарадницима међу којима је један од најистакнутијих Александар Вулин, ријешио да иза себе остави велика ђела и да Србију изгради инфраструктурно, ојача војно, оснажи економски и да матицу свих Срба учини најјачом земљом региона“, истакао је Горан Селак председник Социјалистичке партије Српске, братске партије Покрета социјалиста.
„Данас смо ми са вама јер сте и ви увијек уз нас. Ми не заборављамо да Србија, предвођена садашњим руководством, у континуитету помаже Републици Српској и зато ни формална подијељеност у двије државе нам не представља препреку да ми из Српске 17. децембра подржимо једину државотворну политику овђе у Србији. Порука је јасна и са оне стране – наша Србија не смије да стане – поручио је Селак уз громогласан аплауз присталица Александра Вулина.

Председник Општине Никшић Марко Ковачевић са скупа Покрета социјалиста: Власт Вучића и Вулина води рачуна о свим Србима

„Овде сам данас да вам пожелим срећу и пружим подршку у име Нове српске демократије 17. децембра. Србија је муњевито напредовала у ових десет година, то се види по броју инвестиција и броју отворених нових радних места, види се по повећању плата и пензија. Александар Вучић је мотор и снага развоја Србије, а раме уз раме са њим је и Александар Вулин обављајући многе важне функције за државу, али и за читав српски народ. Ова власт је прва која води рачуна о свим Србима у региону. Србија је данас земља свих својих грађана, али и читавог српског народа. И зато Србија не сме да стане, ваша браћа из Црне Горе су уз вас“, поручио је Марко Ковачевић председник Општине Никшић и функционер Нове српске демократије.

Поделите