a
Покрет Социјалиста 2023

Само са Вучићем на челу можемо да очувамо своју слободу, независност, али и породицу

Торбица из Покрета социјалиста чији је оснивач Александар Вулин: Само са Вучићем на челу можемо да очувамо своју слободу, независност, али и породицу

„Читава Србија данас је осетила велики понос приликом промоције младих кадета испред Скупштине Сдбије. Наши млади официри, те дивне девојке и момци су наш највећи понос.

Слике младих кадета и њихових срећних породица испред скупштине данас су отишле у свет, слике честитих и дивних српских породица које су одгајиле васпитане девојке и момке који воле своју државу обишле су свет, а не слике насиља и крвавих глава како је неко желео и очекивао.

Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин још једном наглашава да је апсолутно против регистрације истополних бракова и даје пуну подршку председнику Вучићу који никада неће потписати Закон о истополним браковима.

Господин амбасадор Кристофер Хил, као и цео досовски шљам нису дочекали зло и крв на улицама Београда, и овом приликом изражавамо све честитке људима из БИА и МУП који брину о безбедности Србије, баш као и нашем оснивачу Александру Вулину директору БИА.

Само са Вучићем на челу можемо да очувамо своју слободу, независност, али и породицу“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица.

Поделите