a
Покрет Социјалиста 2023

Позиваш на блокаде путева у Србији, а сметају ти блокаде у Републици Српској

Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин поручио Шмиту: Позиваш на блокаде путева у Србији, а сметају ти блокаде у Републици Српској

„Лицемерје западних представника је бесконачно. Кристијан Шмит и његове западне колеге месецима позивају на блокаде међународних путева у Србији, неке Шмитове колеге и лично учествују у блокадама путева и мостова у Београду, али зато сада господину Шмиту сметају протести Срба у Републици Српској, смета му то што Срби бране своје право да буду слободни.

Шмит је за то да мења власт у Србији на улици, да насилно мења уставни поредак Србије, али зато сада када Срби у Републици Српској изражавају своје неслагање са Шмитовом погубном политиком, одједном господин Шмит није више за то да се путеви блокирају.

Свесни смо лицемерне политике коју спроводи Кристијан Шмит према свим Србима, али исто тако поручујемо Шмиту и његовим колегама да Срби изнад свега цене своју слободу и право на слободне изборе и да се власти у Србији и Републици Српској неће мењати онако како је он замислио, из страних амбасада, већ искључиво вољом већинског српског народа на изборима. Не може Шмит да понижава српски народ, а да не добије одговор Срба“, поручили су у Покрету социјалиста који је основао Александар Вулин високом представнику у БиХ Кристијану Шмиту.

Поделите