a
Покрет Социјалиста 2023

Ко је одговоран за то што је српска каратисткиња стајала иза заставе лажне државе Косово?

Народни посланик Покрет социјалиста Бојан Торбица о скандалу на Балканском првенству у каратеу у Подгорици: Ко је одговоран за то што је српска каратисткиња стајала иза заставе лажне државе Косово?

Народни посланик Покрета социјалиста Бојан Торбица поставио је питање ко је одговоран за то што је српска каратисткиња Неда Милошевић морала да на Балканском првенству у каратеу које се одржава у Подгорици стоји на постољу иза ког је била и застава лажне државе Косово.

„Ко је одговоран за то што је најгрубље прекршен устав Републике Србије?

 У време када Куртијева терористичка машинерија врши ужасну репресију над Србима са простора Косова и Метохије, наши спортисти стоје на постољу изнад ког се вијори застава такозваног Косова. Питам као Србин, као грађанин Србије и као народни посланик, ко ће сносити одговорност за овај скандал? 

То што се Црна Гора према такозваном Косову понела као да је реч о независној држави је црногорска срамота и брука, али мене занима ко ће из Србије одговарати због тога што је дозвољено да српска каратисткиња слуша химну такозваног Косова и стоји иза заставе лажне државе? „, поручио је народни посланик Покрета социјалиста Бојан Торбица.

Поделите