a
Покрет Социјалиста 2023

Посланици Покрета социјалиста са посланицом Бундестага Жаклин Настић: КиМ је део Србије, хвала Вам што говорите и оно што Европа и Немачка не воле увек да чују

Посланици Покрета социјалиста са посланицом Бундестага Жаклин Настић: КиМ је део Србије, хвала Вам што говорите и оно што Европа и Немачка не воле увек да чују

 

Посланици Покрета социјалиста, партије коју је основао Александар Вулин састали су се данас у Народној скупштини Републике Србије са чланицом Одбора за одбрану немачког Бундестага Жаклин Настић.

Посланик Покрета социјалиста и члан скупштинског одбора за Косово и Метохију Бојан Торбица, захвалио се Жаклин Настић на принципијелном ставу по питању Косова и Метохије и поштовању суверенитета и територијалног интегритета Србије.

„Захваљујући храбрим наступима госпође Настић у Бундестагу читава Немачка и Европа имају прилику да чују пуну истину о Косову и Метохији и положају српког народа који тамо живи.

Хвала Вам што говорите и оно што Европа и Немачка не воле увек да чују“, истакао је Торбица казавши да Србија коју води Александар Вучић никада неће признати Косово и Метохију нити ће се одрећи Републике Српске.

„Ми у Покрету социјалиста смо свесни колико је данас тешко и опасно говорити истину и бити политички доследан поготово када то не одговара богатим и моћним. Сви смо сведоци притисака које Србија трпи од стране Европе и Немачке, само зато што је суверена држава и не пристаје да по диктату уведе санкције Руској Федерацији“, поручио је Торбица.

Гошћа из Бундестага Жаклин Настић је захвалила на речима подршке и истакла да јој је драго што је поново у Србији, да ће увек бити ту да помогне и пружи подршку српском народу на Косову и Метохији у чији се тежак положај и лично уверила и да ће се увек борити да свет сазна праву истину о Србији.

Поделите