a
Покрет Социјалиста 2023

Искрени мрзитељи српског народа непогрешиво за своју мету бирају Александра Вулина

Илић Покрет социјалиста одговорио Соњи Бисерко: Искрени мрзитељи српског народа непогрешиво за своју мету бирају Александра Вулина

„Искрени мрзитељи српског народа непогрешиво за своју мету бирају Александра Вулина. Свако ко искрено мрзи Србију, као Соња Бисерко, искрено мрзи носиоце борбе за српске националне интересе.

Опште је познато да госпођа Бисерко Србе сматра геноцидним и није први пут да је Бисерко изнела салве увреда на рачун Александра Вулина. Њена мржња Србији је добро позната, али би и њено финансирање из иностранства могло бити транспарентније.

Покрет социјалиста ће поднети скупштини предлог закона о финансирању невладиних организација баш по узору на Америку, па да видимо да ли је мишљење Соње Бисерко о геноциду у Сребреници само производ њене мржње или је ипак мало потпомогнуто и из иностранства“, поручио је председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић реагујући на изјаву Соње Бисерко, председнице Хелсиншког одбора за људска права у којој је изнела увреде на рачун Александра Вулина и казала да Србија мора да се суочи са геноцидом .

Поделите