a
Покрет Социјалиста 2023

Ђиласов Алексић и Мариника спремни да крвљу отму београдску касу

Градски одбор Покрета социјалиста Београд: Ђиласов Алексић и Мариника спремни да крвљу отму београдску касу

„Српски народ још једном је изразио своју вољу и дао убедљиву подршку једином слободном лидеру у Европи Александру Вучићу. Листа „Александар Вучић-Србија не сме да стане“, однела је убедљиву и чисту победу на свим изборима, укључујући и београдске. Још једном је српски народ рекао да неће тајкуне Ђиласа и Шолака, лоповчину Алексића и Маринику Тепић, другарицу нарко-дилера, још једном је српски народ рекао да неће послушнике страних амбасада.

Синоћно насиље, дивљање у РИК, млаћење чланова РИК-а, јасан су сигнал да је жуто зло спремно да изазове нови 5. октобар. Ђилас, Шолак, Мариника и Алексић за друго и не знају, они су увек насиљем и долазили на власт, а не зато што их је српски народ хтео. За пуну београдску касу досовци су спремни на све, да пусте српску крв на улицама Београда, да вређају Србе из Републике Српске, да туку, да пале и отимају имовину, досовски олош се не мења.

Позивамо државне органе да хитно реагују и процесуирају све жуте насилнике, молимо државне органе да заштите већинску вољу грађана Београда, да заштите пристојне грађане Београда од Ђиласових паликућа и пропалица“, поручио је Градски одбор Покрета социјалиста Београд.

Поделите