a
Покрет Социјалиста 2023

Ђилас тајкун неће доћи на власт путем улице 

Покрет социјалиста Нови Сад: Ђилас тајкун неће доћи на власт путем улице 

Покрет социјалиста Новог Сада поручује суграђанима да све оно што је Србија видела синоћ у Београду прети и Новом Саду када НАТО коалиција изгуби и на предстојећим локалним изборима.

„Кукавице, силеџије, пробисвети и плаћеници удружени и у руљи и на губитничкој изборној листи већ су у нашем граду доказали ко су када су вандализовали просторије СНС-а, напали градску кућу, а лажни еколози демолирали просторије Покрета социјалиста.

Све ово што се сада дешава је последица некажњенг злочина петооктобарског пуча када су губитници избора дошли на власт силом уз подршку страних обавештајних служби и домаћих издајника. Из те неправде и преседана непријатељи Србје и тајкунска пешадија траже себи легалитет поновног убијања демократије и права да тајкуни и уличари без избора воде државу.

Београд је на изборима, али и синоћ показао да битанге немају подршку и ми из Покрета социјалиста једва чекамо изборе за градску скупштину да им то покаже и Нови Сад“, поручили су у Градском одбору Покрета социјалиста.

Поделите