a
Покрет Социјалиста 2023

Ђорђе Комленски из Покрета социјалиста очитао лекцију Оленику

Прекините да вршите притисак на судове како би сте заштитили зликовце који су убијали жене и децу на Петровачкој цести​

Потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Ђорђе Комленски одговорио је данас посланику Александру Оленику​ на питање хоће ли се правосудни закони Републике Србије примењивати на Косову и Метохији, да једног дана хоће, на жалост Оленика и његових ментора.

„На вашу велику жалост хоће, на вашу жалост и жалост ваших ментора. То будите сигурни и такво питање немојте више да постављате у скупштини. Ја​ знам да је у нека давна времена, неко ко је живео у Београду бранио и Андрију Артуковића, ви данас, немам ништа против то је ваша професионална обавеза, браните у предмету Петровачка цеста. Радите то како знате и умете, али немојте више да злоупотребљавате вашу политичку функцију и да вређате државу Србију у тим истим поступцима и да вршите притисак на судове како би сте заштитили зликовце који су убијали жене и децу на Петровачкој цести.

Сваким даном је све ближи тренутак када ће се сви закони Републике Србије поново примењивати на целокупној њеној територији, чак и на оним привремено окупираним деловима. Због тога на Западу и влада оволика нервоза и хистерија. Због тога се и врши оволики притисак на Србију и њен државни врх“,​ закључио је Ђорђе Комленски народни посланик Покрета социјалиста.​

Поделите