a
Покрет Социјалиста 2023

Ференц Тот Покрет социјалиста Бечеј: Неоснованим увођењем санкција Александру Вулину, САД врши притисак на Александра Вучића

БЕЧЕЈ – Испред Општинског одбора Покрета социјалиста Бечеј Ференц Тот изјавио је поводом одлуке САД да ставе на црну листу и уведу санкције оснивачу Покрета социјалиста​ и директору Безбедносне- информативне агенције, да Александар Вулин ужива​ пуну подршку свих чланова и симпатизера Покрета социјалиста у општини Бечеј.

„Србија се развија упркос свим изазовима и нападима упркос те пошасти из САД која се поново развија и прети да уништи мир. Не дозволимо им да преправљају историју, да нас посвађају, лажу и да обмањују нове генерације. Не могу се гумицом избрисати срамни и ужасни поступци антисемитизма​ који су на крају 1999.године довели до тога да се бомбардује Србија. НАТО жртве неће бити заборављене, а злодела те пошасти никада неће бити опроштена. Права намера увођења санкција САД оснивачу Покрета социјалиста је да се дриректно изврши притисак на Александра Вучића и на грађане сСрбије и то треба јасно и гласно да се каже. Не могу да опросте Вучићу јаку и независну Србију“, закључио је Ференц Тот, председник Општинског одбора Покрета социјалиста Бечеј.

Поделите