a
Покрет Социјалиста 2023

Торбица Покрет социјалиста

Што више Вулин ради за своју земљу, мешанац Мила Ђукановића и НАТО амбасадора Чанак више лаје и завија

„Мешанац Мила Ђукановића и НАТО амбасадора, Ненад Чанак, увек и у свему види Русију, а Србија му је за све крива, не би ли се још више умилио Милу и НАТО газдама.
Ненад Чачак, познат по томе што је пијан и дрогиран возио санке по ужем центру Новог Сада, млатио људе по кафанама и хркао по ријалитијима, има један врло опасан задатак, да блати Србију и Србе где год може и стигне и да свађа Србију са искреним пријатељима, као и да вређа праве патриоте, али олупина и шљам само томе и служи.
Свако ко се бори за Србију, као што се Александар Вулин бори за Србију, за Чанка је непријатељ. Све што више Вулин ради за своју земљу, мешанац Мила Ђукановића и НАТО амбасадора Чанак више лаје и завија.
Мрзи Чанак Александра Вулина, пре свега зато што је од првог дана борбе за усправну Србију био уз Александра Вучића и помагао му да спасе земљу од жутог шљама коме припада Чанак.
Пошто мешанац помиње пудлице, нека каже Чанак најпре где му се деца школују и од којих пара?
Деца Александра Вулина школују се у својој земљи Србији, за разлику од деце Ненада Чанка која се прљавим новцем свог оца школују у Лондону.
Ненад Чанак мрзи Александра Вулина и због тога што је за време Вулиновог мандата на челу МУП-а, полиција привела и одузела пиштољ сину Ненада Чанка, а потом и самом Ненаду Чанку док је са тим истим пиштољем претио полицајцу. Смета Вулин зато што се бори за своју земљу и зато што породица Чанак не може више да се бахати по Новом Саду и малтретира људе.
Нека Чанак настави да лаје и мрзи Александра Вулина, Вулин своју лојалност председнику и држави показује својим радом, баш као што и Чанак своју љигавштину показује својим беспризорним, џукачким понашањем и глупим изјавама“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица реагујући на лажи и увреде које је Ненад Чанак упутио Александру Вулину.

Поделите