a
Покрет Социјалиста 2023

Торбица Покрет социјалиста

Док је Вулин на челу БИА страни шпијуни неће вршљати по Србији и угрожавати њене националне интересе

Потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица изјавио је данас да су у својим амандманима на извештај Европског парламента о напретку Србије ка ЕУ, Виола фон Крамон и други поједини посланици ЕП написали свакакве лажи о Александру Вулину са једним циљем- да униште и уклоне човека који штити своју државу и њене националне интересе.

„Европосланицима, а посебно европским либералима смета Александар Вулин на челу Безбедносно-информативне агенције зато што није ни европски, ни амерички, ни руски човек, већ искључиво српски човек. Не могу Виола фон Крамон и седам либерала да опросте Александру Вулину лојалност својој држави, свом народу и свом председнику. Кажу европарламентарци да их брину људска права у Србији. Слажем се, брину и мене у окупираном делу Србије на Косову и Метохији. Брине ме зашто су моји сународници у јужној српској покрајини најугроженији и најобесправљенији народ у Европи, а вероватно и на свету. Брину ме људска права недужне српске деце на коју шиптарски терористи некажњено пуцају. Брину ме људска права недужних грађана српске националности које шиптарска полиција хапси, малтретира и прогони, без икаквих разлога и законских основа. Брине ме што Европски парламент, што ви господо посланици, на то не само да ћутите, већ отворено подржавате шиптарску терористичку квази државу, прогонећи сваког Србина који је лојалан својој држави, народу, свом председнику.
Још једном ћу и овом приликом да подвучем-док је Вулин на челу БИА, странци неће вршљати по Србији и угрожавати њене интересе.
И зато Александар Вулин и јесте ваша прва мета, а поносна, усправна и независна Србија ваша права, крајња мета“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица.

Поделите