a
Покрет Социјалиста 2023

Торбица Покрет социјалиста: Чврсто уз Вучића 26. маја, само је политика Вучића брана разбијању Србије

Потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица изјавио је да ће 26. маја као и сваки пут током претходних петнаест година Покрет социјалиста бити уз свог председника Александра Вучића, бити уз своју државу и народ.

„Пуних петнаест година Покрет социјалиста предвођен својим оснивачем Александром Вулином корача раме уз раме са Александром Вучићем и заједнички води борбу за самосталну и независну Србију.
Ми социјалисти, искрено верујемо у Вучићеве политичке одлуке и знамо да за разлику од многих других никада није изгубио образ, знамо да никада није трговао националним и државним интересима, баш као што никада није донео ниједну одлуку која је нашкодила Србији и српском народу.
Само је политика Александра Вучића гаранција националног и политичког јединства српског народа. Само је политика Александра Вучића гаранција опстанка Косова и Метохије у оквиру Србије, као што је и гаранција опстанка и безбедности Републике Српске. Само је политика Александра Вучића брана разбијању Србије.
Због свега тога, Покрет социјалиста ће 26. маја, али и сваки пут када Александар Вучић позове поносно стати уз њега у одбрану српских националних и државних интереса“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица.

Поделите