a
Покрет Социјалиста 2023

Торбица Покрет социјалиста поручио из Бања Луке: Док је Вучић на челу Србије, Српска ће бити стабилна и сигурна

Потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица присуствовао је данас у Бања Луци обележавању треће годишњице рада и постојања Социјалистичке партије Српске и том приликом истакао да Срби где год да живе треба да буду јединствен политички народ.

„Ова посета је још један доказ да Срби полако, али сигурно постају политички јединствен народ. Верујемо у исте идеје и знамо да само сложни и уједињени можемо да се изборимо за очување и Србије и Српске. Социјалистичка партија Српске, као партија национално одговорне левице, има пуну подршку Покрета социјалиста који је основао Александар Вулин.

Социјалистичку партију Српске чине људи којима је Србија у срцу, а Српска изнад свега. Зато бих желео да се свим члановима СПС-а захвалим на искреном патриотском односу према Србији и према српском националном питању и да им поручим да ће Србија докле год је Александар Вучић на њеном челу бити гарант стабилности и сигурности Српске“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица.

Председник Социјалистичке партије Српске Горан Селак истакао је да Срби где год да живе треба да буду јединствен политички народ и одлуке доносе заједнички.

“Није увијек било једноставно стајати на челу СПС-а, али је зато увијек било задовољство бранити и проводити наше програмске политике и залагати се за сваког нашег човјека. Свим члановима СПС-а честитам рођендан партије, али и изборни резултат, који смо остварили самостално. За разлику од многих других, наш успјех је само наш и зато је он још већи“, поручио је Горан Селак.

Селак је додао да ће СПС своје политике заснивати на беспоштедној борби за очување дејтонског положаја Републике Српске и борби за социјално – економски препород читавог друштва у Српској.

Поделите