a
Покрет Социјалиста 2023

Торбица Покрет социјалиста одговорио Милану Ст. Протићу

Торбица Покрет социјалиста одговорио Милану Ст. Протићу: Јунаци са Кошара су за своје херојство и жртву заслужили захвалност и дивљење, а не увреде жутих лешинара

„Пре 24 године смо Србију од шиптарских теротиста и НАТО злочинаца бранили на Кошарама и на Паштрику, а данас је очигледно морамо бранити од жутог олоша ком ништа више није свето у покушају да силом дођу на власт.
Јунаци са Кошара су за своје херојство и жртву заслужили захвалност и дивљење, а не увреде жутих лешинара.
Знам да Милана Ст. Протића и његове западне газде боли што је Александар Вучић подигао Србију из понора у који су је гурнули Протић и други досовци. Боли их што се Вучић одважио да Србију дигне из пепела, да од ње направи политички, економски и привредно стабилну и јаку државу. Да по први пут уједини све Србе. Жути олош Протић који данас пљује председника Вучића преклињао га је својевремено да остане амбасадор у Швајцарској, бар док му дете не заврши школовање. Милан Ст. Протић је нападима на председника Вучића и нападима на јунаке са Кошара дотакао политичко дно“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица.

Поделите