a
Покрет Социјалиста 2023

Торбица из Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин поручио Роту: Нисте нас сломили ни 1941., нећете ни данас, Србија ће наставити развој са Вучићем на челу

„Потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица изјавио је данас да је крајње безобразно и лицемерно то што председник Одбора за спољне послове немачког Бундестага Михаел Рот није спреман да осуди Куртијеве терористе који већ месецима пуцају на српску децу и без икаквог основа хапсе и затварају Србе широм Косова и Метохије, али је зато спреман да напада и вређа Александра Вучића.

„Александар Вучић је крив и Роту и Немачкој зато што је Србија најразвијенија земља на Балкану, крив је Вучић зато што Србија не дозвољава независност такозваног Косова, крив је Вучић и због тога што не дозвољава нестанак Републике Српске, а и за то што неће да уводи санкције вековним пријатељима.
Знамо да напредак Србије нервира спонзоре Куртијеве терористичке творевине, али знамо да Немачку и господина Рота највише боли српски слободарски дух који нису сломили ни 1941. године, а неће ни данас“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица.

Поделите