a
Покрет Социјалиста 2023

Торбица из Покрета социјалиста: Антисрпска опозиција спремна на свако зло, честитам БИА и МУП

Потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица изјавио је да је на синоћњем скупу антисрпска опозиција још једном показала да је спремна на свако зло само да без избора завлада Србијом, честитајући припадницима БИА и МУП на успешно обављеном задатку заштите државе и председника.

„На дан српске државности окупљена руља је претила смрћу председнику Србије. На дан српске државности окупљена руља је газила српску заставу под којом су вековима гинули најбољи и најхрабрији српски синови. На дан српске државности српски изроди су призивали проливање братске српске крви.
Окупили су се синоћ они најгори, они који су ослобађали шиптарске терористе, они који су ћутали док су гореле православне светиње, они који су ћутали док су рушена српска огњишта. Окупили су се синоћ, на дан српске државности да прете, вређају и ломе. Окупили су се да свима покажу колико им није стало до Косова и Метохије, до Срба који деценијама тамо живе обесправљени. Окупили су се да Србији донесу хаос, безвлашће и терор и да у таквом хаосу покушају да приграбе бар комадић власти.
Али, преварили су се када су ударили на најјачег и најбољег, када су ударили на оног који има највећу подршку грађана, када су ударили на оног који се не боји ни њих, ни њихових страних господара. Преварили су се када су ударили на Александра Вучића, јер за њега пораз никад није био опција, а Србија и Космет за њега су светиња вреднија од живота“, изјавио је потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица

Поделите