a
Покрет Социјалиста 2023

Стојменовић Покрет социјалиста Врање: Санкције неће уплашити Вулина нити српски народ

„Једини који је увек и у сваком тренутку реаговао на планове Приштине и Тиране за стварање Велике Албаније је
Александар Вулин.
Велика Албанија је највећа претња миру на Балкану и једино што може сачувати Србију и све Србе је српски свет. Александар Вулин се одувек залагао за то да су само уједињени Срби гарант да се уједињени Албанци неће ширити на просторе у којима не живе.
Америчке санкције уведене Александру Вулину, а од недавно и Милораду Додику их означавају као највеће борце за слободу српског народа и сврставају на праву страну историје, a свима нама дају снагу и подстрек да заједно још јаче кренемо у борбу за очување јаке и модерне државе Србије.
Ове санкције сигурно неће уплашити ни Александра Вулина нити српски народ да истраје у очувању најважнијих државних иннтереса, пре свега Косова и Метохије у саставу Србије, војну неутралност и добре односе са Русијом.
Чланови и симпатизери Покрета социјалиста у Врању, као и сви родољубиви грађани са огорчењем одбацују и најоштрије осуђују овакав сраман чин разбијања Србије од стране САД-а, али са друге стране и поносно стоје уз Александра Вулина и идеје о стварању српског света“, поручио је Славољуб Стојменовић председник Градског одбора Покрета социјалиста Врање.

Поделите