a
Покрет Социјалиста 2023

Свечана седница Главног одбора Покрета

Свечана седница Главног одбора Покрета поводом обележавања Првог маја- Дана Покрета социјалиста: Настављамо борбу за самосталну и социјално праведну Србију

Данас је у Краљеву одржана свечана седница Главног одбора Покрета социјалиста поводом обележавања Првог маја-Дана Покрета социјалиста.

На седници Главног одбора Покрета социјалиста чији је оснивач Александар Вулин поручено је да Покрет социјалиста наставља борбу за самосталну, слободну, усправну и социјално праведну Србију.

„Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин је партија левице која се већ пуних петнаест година бори за очување српских националних интереса и за остваривање социјалне правде.
Без слободне, нема ни социјалне правде, нити економског напретка. Зато сматрамо да је стварање српског света важно како би се слобода и сигурност свих Срба очували и како се никада више не би Србима поновио Јасеновац, Олуја и Мартовски погром.
Зато је изузетно важно да на челу Србије остане председник свих Срба Александар Вучић који је доказао да је једини слободни лидер у Европи и захваљујући коме је Србија једина самостална и независна држава у Европи која не уводи санкције руским пријатељима и која се не одриче своје Републике Српске.
Само политика Александра Вучића гарантује мир и стабилност, од којих произилази и социјални и економски и сваки други напредак“, поручено је на седници Главног одбора Покрета социјалиста у Краљеву.

„Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин је неизмерно захвалан сваком раднику, сваком обичном човеку који живи од свог рада, јер показује одговорност и бригу за државу и за њену будућност.
Наша Србија мора још много да напредује и да се развија, предстоји нам још много посла, али је чињеница да је Вучићева политика коју Покрет социјалиста подржава вратила достојанство српском раднику.
Подсећамо да је 2011. године просечна плата у Србији износила 37 хиљада динара, док данас износи више од 68 хиљада динара, да је незапосленост 2011. године износила чак 25, 4 процената, а данас је незапосленост пала испод 8 посто.
Покрет социјалиста, неће бити задовољна док год сваки радник у Србији не буде збринут и задовољан, док се не успостави потпуна социјална правда, али је суштина да су се ствари од 2012. године и доласком Вучића на власт промениле и то знатно промениле на боље. Опоравља се Србија од пљачкашких приватизација и лоповлука досоваца, враћа се социјална и економска сигурност и зато још једном истичемо да је више него икада важно да сачувамо мир и стабилност и српско јединство.
Само слободна и суверена Србија на челу са Вучићем може да обезбеди нова радна места, нова запошљавања, нове фабрике и боље социјално-економске услове за обичног човека који живи поштено од свог рада“, истакнуто је на седници Главног одбора Покрета социјалиста у Краљеву.
Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин, Први мај обележава као Дан партије.

Поделите