a
Покрет Социјалиста 2023

Радовић Покрет социјалиста о санкцијама Вулину: Сада је свима јасно и ко вам највише смета у вашим подухватима на Балкану

„У име свих чланова Покрета социјалиста Општинског одбора у Врбасу, као и у своје лично име, дајем пуну подршку у даљем раду оснивачу Покрета социјалиста Александру Вулину.
Свесни смо да сте више него изиритирани што је опет пропао покушај промене власти у Србији и довођење ваших марионета. Сигурно сте побеснели што је Скупштина Србије сменила још једног прикривеног НАТО министра, и што ће исто проћи сваки кога убудуће поткупите. Сада је свима јасно и ко вам највише смета у вашим подухватима на Балкану. А ми смо поносни због тога.
Окривљен опет без доказа, Александар Вулин биће провучен по ко зна који пут кроз кампању страних и домаћих тајкунских медијских кућа, али сигурни смо да ће изаћи још јачи и одлучнији у борби за јачу и бољу Србију, уз стопроцентну подршку свих нас његових сабораца“, поручио је председник Градског одбора Покрета социјалиста Врбас Предраг Радовић.

Поделите