a
Покрет Социјалиста 2023

Проф.др. Небојша Петровић: Ти си Тадићу осакатио и БИА и читаву Србију, Александре, нисмо сумњали да си велики

„Од када је Америка отворено напала оснивача Покрета социјалиста и директора БИА Александра Вулина и прогласила лов на Вулина, уследио је потом и други корак. Комплетна шпијунска мрежа обрушила се на Александра Вулина од Маринике, Миливојевића, Алексића, Стефановића, па до мученог Бориса Тадића.
Цела екипа са травњака америчке амбасаде јавила се да пљуне на оснивача Покрета социјалиста и на његов концепт српског света. Нека мучени Тадић не брине за БИА и безбедност Србије зато што БИА води човек коме су Србија и српски народ изнад свега.
Борис Тадић је тај који је осакатио и БИА, али и читаву Србију и уместо што напада Александра Вулина нека пита директора ЦИА Борис Тадић, а откуд кокаин у Белој кући.
Александар Вулин никада неће посустати у борби за очување националних интереса Србије, америчке санкције га неће уплашити, и треба и овим путем Вулин да зна да су многе моје колеге, академски грађани и професори уз њега и политику независне, суверене Србије.
Александре, нисмо сумњали да си велики, јер се ови преко баре никада нису бавили малима, њима су увек само наређивали“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста проф.др. Небојша Петровић реагујући на изјаву Бориса Тадића који тражи смену Александра Вулина.

Поделите