a
Покрет Социјалиста 2023

Покрет социјалиста одговорио случају Миливојевић

Покрет социјалиста одговорио случају Миливојевић: Иди у своју матичну амбасаду, па тамо тражи смену Бајдена и директора ЦИА због масовних убистава у САД

Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин поручио је посланику Демократске странке Срђану Миливојевићу да не прети српском народу и српском председнику Александру Вучићу, већ да оде у своју матичну амбасаду у Београду и да тамо затражи смену Бајдена и директора ЦИА због 200 мртвих у масовним убиствима у Сједињеним Америчким Државама.

„Да ли случај Миливојевић зна да фрфља о нечему другом осим о сили? Уместо што случај Миливојевић прети српском народу и српском председнику Александру Вучићу нека боље одмах оде у своју матичну амбасаду и затражи смену Бајдена и шефа ЦИА због 200 мртвих у масовним пуцњавама у САД. Нека жути лешинар не прети српском народу, председнику Вучићу и директору БИА Вулину, а поготово нека више не користи трагедију Србије да нахрани своју завист и комплексе, гади се српском народу. Бедно је и срамно је да случај Миливојевић помиње децу уопште, када мртву децу користи у политичке сврхе и жели да дете председника Вучића заврши у шахту као Гадафи. Случај Миливојевић се гади српском народу“, поручили су у Покрету социјалиста реагујући на увреде које је посланик ДС-а Срђан Миливојевић изнео на рачун председника Вучића и директора БИА Вулина у Скупстини Србије.

Поделите