a
Покрет Социјалиста 2023

Покрет социјалиста одговорио известиоцу ЕП за Србију Билчику

Билчик није осетио забринутост због умало убијене српске деце на КиМ, али зато смета Вулин који је лојалан само својој држави

„Владимир Билчик је у свом нацрту извештаја о Србији изразио низ жаљења због тога што је Србија слободна и независна земља, због тога што самостално води своју спољну политику и не уведи санкције својим пријатељима.
Баш као што не воли да види независну Србију, исто тако, Билчик, не воли да види Србе на челу српских институција који су лојални само својој држави, народу и председнику, отуда лежи и сва забринутост Билчика због именовања Вулина на чело БИА.
Смета Вулин на челу Безбедносно-информативне агенције зато што није сарадник нити једне стране службе и зато што чува и штити позиције Србије, а не неких других земаља.
Ако је Билчик због тога забринут, нека је, српски народ није. Такође, нешто нисмо видели у овом исцрпном Билчиковом извештају да је забринут због српског народа на Косову и Метохији, нешто нисмо видели да је забринут због тога што су Шиптари умало убили српску децу на Бадњи дан само зато што су Срби.
И добро је да смо још једном имали прилику да се уверимо да српски народ никог не занима, али да смета српска самосталност и српске патриоте попут Александра Вулина.
Нека мрзитељи и независне Србије и Александра Вулина раде свој посао, а Вулин ће се, као и увек до сада, борити за своју земљу“, поручили су у Покрету социјалиста реагујући на извештај о Србији Владимира Билчика известиоца ЕП у коме је, између осталог, Билчик написао да је забринут због именовања Вулина на чело БИА.

Поделите