a
Покрет Социјалиста 2023

Покрет социјалиста Нови Сад

Покрет социјалиста Нови Сад: Брковић и Погачар са пољопривредом имају везе само онолико колико нестрпљиво чекају жетву канабиса

„Унук црногорског усташе Јеврема Брковића и његов друг Погачар са пољопривредом имају везе само онолико колико нестрпљиво чекају жетву канабиса. Како борци против насиља могу да буду Погачар и Брковић који су разбијали просторије Српске напредне странке и Покрета социјалиста у Новом Саду?
Кажу Погачар и Брковић да нису цепали српску заставу, али су зато прекречили заставу Србије. Колико је само срамно и бедно то што Новосађанима унук црногорског усташе који воли да прекречи српску заставу соли памет о насиљу и мржњи, то је увреда здравом разуму. Ни пољопривредници, ни било ко други који поштено живи од свог рада нема баш никакве везе са нерадницима и професионалним штрајкачима какви су Брковић и Погачар. Председник Александар Вучић решава проблеме, бори се за Србију, док проблеме стварају они који Србији и српском народу не желе добро. Погачар и Брковић су коначно признали да хоће да Србија стане и ми из Покрета социјалиста им поручујемо да ћемо се борити против њих и свих оних који би да српска држава стане, јер наш једини циљ и интерес је да Србија крене, да се развија и напредује“, поручили су у Градском одбору Покрета социјалиста Нови Сад.

Поделите