a
Покрет Социјалиста 2023

Покрет социјалиста Нови Сад: На овим изборима бирамо између Динка Грухоњића, Ане Лалић који мрзе Србе и Србију, између оних који би да праве војвођанску нацију и слободних, пристојних људи са листе „Александар Вучић-Нови Сад сутра“

„Покрет социјалиста Нови Сад позива све своје суграђане да 2. јуна подрже политику за коју се боре Александар Вучић и Александар Вулин, а то је политика социјалне правде и једнакости, политика очувања српских националних интереса и заштита свих Срба без обзира где живе“, поручио је Генерални секретар Покрета социјалиста и председник Изборног штаба Градског одбора Покрета социјалиста Нови Сад Предраг Вулетић након састанка са члановима Градског одбора.

„Покрет социјалиста даје пуну подршку листи „Александар Вучић-Нови Сад сутра“, победа политике Александра Вучића значи да ће Србија остати независна и слободна. Победом у Новом Саду, чувамо независност и суверенитет Србије и због тога 2. јуна не одржавају се градски избори. Избори у Новом Саду су избори за Србију, да наша Србија остане независна, војно неутрална, да чува Републику Српску, да не препусти Косово и Метохију Куртију, да не уведе санкције Руској Федерацији. Посебно хоћу да кажем нашим драгим Крајишницима да је Нови Сад њихова кућа и да им се захвалим за све што чине да подигнемо и развијамо наш Нови Сад. На овим изборима бирамо између Динка Грухоњића, Ане Лалић који мрзе Србе и Србију, између оних који би да праве војвођанску нацију и слободних, пристојних људи са листе „Александар Вучић-Нови Сад сутра „, који би да Нови Сад иде напред у нове победе“, поручио је Генерални секретар Покрета социјалиста и председник Изборног штаба Градског одбора Нови Сад Предраг Вулетић.

Поделите