a
Покрет Социјалиста 2023

Покрет социјалиста Ниш: Вучић и Вулин мафијашком олошу нису дозволили да спакују кофере, већ су их све похапсили

„После сваког сведочења припадника најкрволочнијег клана у Европи Беливук-Миљковић, не можемо, а да поново не изразимо честитке председнику Србије Вучићу и тадашњем министру унутрашњих послова Вулину на храбрости да се обрачунају са мафијашким олошем.
Мафијашки олош који је клао и млео људе у машини за млевење меса, када се нашао иза решетака, лагао је о Вучићу и Вулину безброј пута, а те лажи мафијашког олоша преносили су тајкунски медији Нова С и Н1 као истину.
Јуче, док су монструми сведочили пред судом, изрекли су по први пут и једну истину да ако Вулин дође на чело МУП-а могу да пакују кофере, алудирајући на то да више неће моћи да чине злодела.
Вучић и Вулин им нису дозволили да спакују кофере и оду, већ су их све похапсили, олош је тамо где им је и место, иза решетака, на издржавању деценијских робија и никада више неће моћи да трују нашу децу, да убијају и мељу људе.
Иако су хтели да убију Вучића и Вулина, држава је показала своју снагу, али је показала и да има храбре појединце, председника Србије и тадашњег министра полиције, садашњег директора БИА којима је српски народ и њихова безбедност на првом месту“, поручили су у Покрету социјалиста Ниш.

Поделите