a
Покрет Социјалиста 2023

Покрет социјалиста: Нека жути лешинари наставе да облећу над мртвима и нашим болом, Вучић и Вулин наставиће да се боре за стабилну и безбедну Србију

„Вечерас су се у Београду сјатили сви могући жути лешинари да под паролом борбе против насиља траже главу председника Србије Александра Вучића. Нисмо још ожалили и испратили нашу побијену децу на вечни починак, а жути лешинари су се већ надвили над нашом муком и несрећом. Нажалост, свугде у свету догађају се трагедије које су тешке и болне, али нигде у свету опозиција не користи мртве дечје душе да би дошла на власт. Никада и нигде у свету опозиција није користила мртве да би се домогла власти, никада и нигде, осим жутог олоша, вечерас у Београду. Нисмо вечерас чули нити једну разумну, људску, емпатичну реч у овом моменту велике трагедије са којом се суочавамо, али смо зато чули лудог Бркића и друге досовске лешинаре Маринику и Алексића да би да откину Вучићу главу, да би да смене Александра Вулина. На протесту борбе против насиља чули смо најгоре псовке на рачун мајке Александра Вучића, на рачун самог Александра Вучића, на рачун Александра Вулина, чули смо како би да откидају главу Вучићу. Количина боли коју осећамо због побијене деце сразмерна је количини гађења коју осећамо према онима који лешинаре над побијеном децом.
Нека жути лешинари наставе да облећу над мртвима и нашим болом, ионако само то и знају, а Вучић и Вулин наставиће да се још више боре за стабилну и безбедну Србију“, поручили су у Покрету социјалиста.

Поделите