a
Покрет Социјалиста 2023

Покрет социјалиста и Социјалистичка партија Српске у Приједору

Нека нико не машта о новим Олујама док је Вучић на челу Србије

Делегације Социјалистичке партије Српске – СПС и Покрета социјалиста, састале су се данас у Бањој Луци и разговарале о актуелним политичким темама. Председник СПС-а Горан Селак и потпредседник ПС-а Бојан Торбица оштро су осудили поступак америчке администрације која је увела санкције директору БИА Александру Вулину и комплетном руководству Републике Српске истичући да ово нису санкције уперене само против појединаца већ против читавог српског народа коме је слобода изнад свега.

“Социјалистичка партија Српске – СПС и Покрет социјалиста својим примјером доказују да је јединство нашег народа са обје стране Дрине најважнија тековина модерне српске политике. Данас ће двије делегације присуствовати и обиљежавању злочиначке акције Олуја у Приједору, гдје ћемо одати дужну пошту страдалим сународницима.

Српска и Србија морају бити јединствене, да нам се страдања никада не би поновила”, поручио је лидер СПС-а, Горан Селак након састанка са делегацијом Покрета социјалиста.

Бојан Торбица потпредседник Покрета социјалиста истакао је да су америчке санкције уперене према Вулину и руководству РС доказ да Америка не толерише никога ко се бори за независну Србију, за српске националне интересе, за јединство свих Срба.

Торбица је подвукао да обележавање годишњице Олује треба све да нас подсети зашто је битно формирање српског света који је конципирао оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин.

Поделите