a
Покрет Социјалиста 2023

Покрет социјалиста: Вулин смета јер је дилере и убице сместио иза решетака

„Након злочиначке НАТО агресије предвођене Америком, организовање пуча петог октобра, криминалне подршке тзв.​ независности Косова, увођење санкција Александру Вулину као шефу БИА је нови директни напад на Србију и српске институције.

Вашингтон као и увек и сада лаже, мрзи и силује истину, па Вулина који је уништио нарко-кланове који су имали подршку ЦИА сада проглашава нарко-дилером иако су због Вулина њихове омиљене нарко-убице у затвору из кога ће изаћи само ако амбасадор Хил и Ђилас дођу на власт.

Вулинов злочин корупције је што ју је искоренио у сваком министарству које је водио, па америчка амбасада није могла лако и јефтино да долази до наших државних тајни као што су навикли после петооктобарског пуча.

За убице из Беле куће Вулинова кривица је и што подржава међународно право и што одбија да будемо увучени у западни сукоб на Истоку. Вулинов став да желимо мир, а не да будемо русофобска страна у братоубилачком рату за њих је малигни утицај и платформа за ширење руског утицаја у региону и тиме су показали да је Америка веома мала и слаба земља ако јој за победу над Русијом само смета Александар Вулин.
У овом тренуцима само треба гледати ко ће се овоме обрадовати и ширити даље њихове лажи. Од балиста до тајкунских партија и медија у Србији, усташа, муџахедина и разноразног ЕУ политичког шљама ће наступити славље које ће само још једном доказати да је Вулин храбар и поштен и да његово време тек долази као и време уједињења српског света које је почело и ничим се не може зауставити“, поручили су у Покрету социјалиста реагујући на увођење санкција АлександруВулину од стране САД.

Поделите