a
Покрет Социјалиста 2023

Покрет социјалиста амбасадору Хилу

Колико год да сте моћни и велики, Вулин остаје на правој страни, на страни своје земље, свог народа и председника.

Господин амбасадор САД-а у Србији Кристофер Хил, напокон је изрекао и једну истину када је реч о нашем оснивачу Александру Вулину, истакавши да САД заправо има проблем са Вулином због његовог опредељења.

И заиста јесте тако, Александар Вулин током читаве своје политичке каријере чврсто бранећи позиције Србије, ствара проблем и тег онима којима никако није у интересу постојање самосталне и независне Србије.

Зашто одмах господине Хил нисте навели прави разлог мржње према нашем оснивачу Вулину, зашто одмах нисте рекли да су санкције уведене Вулину од стране САД заправо због тога што је Александар Вулин самосталан и независан као и наша Србија која неће да се одрекне свог Косова и Метохије, која неће да окрене леђа Републици Српској и уведе санкције руским пријатељима.

Могли сте, господине Хил, одмах да кажете да Вулин смета због својих политичких ставова и идеологије о стварању српског света, а не да се служите нечасним радњама као што су лажи и клевете.

Александар Вулин је самосталан и независан, за своје идеје и убеђења плаћа високу цену, али никада неће постати део колективне антируске хистерије или неко коме је свеједно шта се догађа са Србима.

Од Александра Вулина, баш као и до сада, можете очекивати борбу за српске националне интересе, можете да очекујете велику храброст и подршку самосталној и сувереној Србији.

То што сте нашег оснивача Александра Вулина који је ухапсио највећи нарко-клан на Балкану прогласили дилером дроге, не може да вам служи на част, господине Хил.

Колико год да сте моћни и велики, Александар Вулин остаје на правој страни, на страни своје земље, свог народа и председника“, поручили су у Покрету социјалиста одговарајући амбасадору САД Кристоферу Хилу.

Поделите