a
Покрет Социјалиста 2023

Омладина Покрета социјалиста одговорила демократској омладини

У Сарајеву нема места за Србе, Демократска странка не толерише ништа што је српско

„И у случају Слађане и Валентине имамо прилику да видимо демократију Демократске странке на делу. Уместо да као праве демократе стану на страну Слађане и Валентине и бране њихово право на другачије мишљење, демократска омладина из строгог центра града стала је на страну прогонитеља из Сарајева, као и увек до сада.
Да су Валентина и Слађана неким случајем величале Насера Орића и Изетбеговића, добиле би све симпатије и Сарајева, али и Демократске странке. Овако патриотски настројене не одговарају ни Сарајеву, а ни великим демократама у Београду. Пуних 12 година је Демократска странка разарала српство, никада није помогла или заштитила српско дете, никада за српску децу из региона није било места у Београду док је на челу била Демократска странка и Борис Тадић који је радије ишао на Бријуне него у Републику Српску. Са таквом политиком је на сву срећу готово, од доласка Вучића и Вулина на власт, свако српско дете може да се ослони на своју Србију.
„Поносни смо на нашег оснивача и директора БИА Александра Вулина који је својим личним залагањем дао ту могућност српским студенткињама Валентини и Слађани да своје школовање наставе у Београду, на Академији за националну безбедност. То је српски свет, брига о свим Србима и помоћ свим Србима“, поручила је омладина Покрета социјалиста одговарајући демократској омладини која је изнела низ увреда и лажи на рачун Александра Вулина, јер је помогао српским студенткињама које су доживеле линч и прогон на факултету у Сарајеву.

Поделите
Tags