a
Покрет Социјалиста 2023

Одржана Изборна конференција Општинског одбора Покрета социјалиста Вождовац

За разлику од Ђиласа, и лажних патриота Милице Заветнице, Обрадовића и Јовановића, ми немамо резервне градове

У препуној сали Скупштине Општине Вождовац данас је одржана Изборна конференција вождовачког Општинског одбора Покрета социјалиста чији је оснивач Александар Вулин.

Председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић истакао је да се на Општински одбор Покрета социјалиста Вождовац озбиљно рачуна, као и до сада, када је у питању политичка борба за бољи и развијенији Београд.

„За разлику од Ђиласа, и лажних патриота Милице Заветнице, Обрадовића и Јовановића, ми други град осим Београда немамо, ми немамо резервне градове и државе и резервне пасоше као они, ми остајемо у свом Београду и хоћемо да обезбедимо и осигурамо бољу будућност за све Београђане, јер ми грађане не делимо као што Ђилас јесте“, поручио је председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић.

Потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица истакао је да Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин наставља своју борбу за пристојно и праведно друштво, али и за безбедност и политичко јединство свих Срба без обзира где живе.

„Није више Београд затворен и централизован, као за време Драгана Ђиласа када се само он питао за све у Београду и одлучивао о свим београдским општинама. Није ово више Београд Драгана Ђиласа који је делио грађане, наплаћивао вртиће тродупло, градио најскупље мостове, али зато узимао од трудница, породиља и деце, омладине.
Захваљујући председнику Србије Александру Вучићу и градској власти чији је део и наш Покрет социјалиста, та ужасна времена су прошлост, али та прошлост не сме да се понови“, поручио је народни посланик Покрета социјалиста Бојан Торбица.

Члан Председништва Покрета социјалиста и члан Градског већа у граду Београду, редовни професор Машинског факултета проф. др. Небојша Петровић истакао је да Општински одбор Покрета социјалиста Вождовац чине млади и образовани људи који левицу разумеју и схватају баш онако како су је дефинисали академик Михаило Марковић и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин, те да је изузетно поносан на чињеницу да млади људи поседују и социјалну и националну свест и одговорност.

„Општински одбор Покрета социјалиста Вождовац ће показати свој рад и борбу, нећемо изневерити нашег оснивача Александра Вулина коме и са овог места упућујемо снажну подршку у борби за самосталну, суверену и безбедну Србију“, поручио је проф.др. Небојша Петровић.

За новог председник Општинског одбора Покрета социјалиста Вождовац изабран је дугогодишњи члан ове партије Никола Живковић.

„Наш одбор чине честити, вредни, млади људи И зато засигурно знам да ће врло брзо ови млади људи исказати свој пун активизам и пружити праву и истинску политчку борбу за бољи Вождовац и Београд“, поручио је новоизабрани председник Општинског одбора Покрета социјалиста Вождовац Никола Живковић.

Изборној конференцији Покрета социјалиста Вождовац присуствовали су и функционери Општинског одбора Српске напредне странке Вождовац.

Поделите