a
Покрет Социјалиста 2023

Одржана Изборна конференција Општинског одбора Покрета социјалиста Нови Бечеј: Не постоји војвођанска нација

„У Скупштини општине Нови Бечеј одржана је Изборна конференција Општинског одбора Покрета социјалиста чији је оснивач Александар Вулин.

Генерални секретар Покрета социјалиста Предраг Вулетић истакао је да Покрет социјалиста остаје посвећен борби за напредак и очување социјалне правде као и очување виталних националних интереса Србије.

„Покрет социјалиста остаје посвећен спровођену политике коју је конципирао оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин, а основне компоненте те политике су борба за социјалну правду и борба за очување српских националних интереса.
Настављамо своју борбу за заштиту Срба без обзира где живе и за политичко јединство свих Срба“, поручио је генерални секретар Покрета социјалиста Предраг Вулетић.

„И овде из Новог Бечеја хоћу да поручим да су Срби са севера наше земље изузетно јединствени и сложни, привржени својој држави и да у Србији не постоји никаква војвођанска нација нити Војвођани. Нема подела у нашој земљи на нађоше и дођоше, колико год би то хтео и желео Ненад Чанак који мрзи Александра Вулина зато што се Вулин бори за суверену и самосталну Србију.
Свако ко се бори за Србију, као што се Александар Вулин бори за Србију, за Чанка је непријатељ. Чанак, пријатељ Мила Ђукановића и НАТО амбасадора и свако ко жели да распарчава Србију и прави измишљене нације волео би да Александар Вулин не постоји. И зато и одавде из Новог Бечеја упућујемо снажну подршку Александру Вулину“, поручио је генерални секретар Покрета социјалиста Предраг Вулетић.

Потпредседник Покрајинског одбора Покрета социјалиста Војводине Ивица Миланков истакао је да Општински одбор Покрета социјалиста Нови Бечеј наставља своју политичку борбу на локалу заједно са својим партнерима из Српске напредне странке.

„Општински одбор Покрета социјалиста Нови Бечеј чине људи који живе од свог рада, и који желе бољу и сигурнију будућност за своје породице и за читаву локалну заједницу. Са нашим пријатељима из Српске напредне странке настављамо свој рад за грађане читаве општине Нови Бечеј“, поручио је потпредседник Покрајинског одбора Покрета социјалиста Војводине Ивица Миланков.

Поделите