a
Покрет Социјалиста 2023

Комленски: Кад Мариника Тепић, кокошка из Моровића отвори уста излазе само лажи!

Одговор народног посланика и подпредседника Покрета Социјалиста Ђорђа Kомленскомг Мариники Тепић поводом њеног јучерашњег саопштења да је његов син примљен у Више јавно тужилаштво у Београду за приправника иако је имао најлошији просек оцена на факултету.

Мене, Вулиновог посланика је јако тешко натерати да заборавим да је некоме у личној карти уписано да је женско и да има женски матични број, али када је неко што би моји сељани рекли „таква џукела“, онда нема друге него правим именом и по заслузи, а ти слободно цвили и глуматај жртву.

Зарад истине, син Вулиновог посланика Ђорђа Комленског је у року са доста високим просеком завршио студије на Правном факултету у Београду, а што се тог конкурса тиче још 30. априла обавестио је ВЈТ у Београду да није заинтересован да буде приправник у тужилаштву, иако је био међу најбољим кандидатима, јер жели да заснује приправнички радни однос у суду, где је и почео да „приправничи“ 9.маја. Дакле “само“ пуна три месеца пре него што се кокошка из Моровића јуче налупетала.

Није ти оправдање ни то што се још ниси била отрезнила од рођенданске журке, јер кад уједаш недезинфикованим устима, мучки, покварено, с леђа, оног ко није у прилици да ти узврати, у мом селу се зна шта следи, а ко год да те напујдао исти је као и ти.

Ја твојој деци искрено желим све најбоље у животу и надам се да ће бити успешнији и од сина Вулиновог посланика, јер нису они криви што си их ти родила, а од срца се надам да су генетику наследили од очева.

Онима што су те напујдали пренеси да:

У Сребреници није било геноцида!

Судиће се убицама за злочин на „Петровачкој цести“!

Нема санкција Русији! Косово је Србија!

Нас из Покрета социјалиста, или како ти рече Вулинове, не можеш уплашити ни ти, ни твоје газде, а кад већ тако верно служиш и беспоговороно уједаш, види са газдом, да среди и мени санкције, баш сам се најежио од страха!

Вулинов посланик у Народној скупштини Републике Србије

Ђорђе Комленски

Поделите