a
Покрет Социјалиста 2023

Жугић Покрет социјалиста: Општински одбор Покрета социјалиста Стара Пазова најоштрије осуђује одлуку структура САД о увођењу санкција Александру Вулину

„Нема дилеме да је то учињено на иницијативу оних који Србији не желе добро. Оних који желе малу, поданички послушну и понижену Србију. У њиховим очима Александар Вулин је крив што води политику која није у интересу ни једне империјалне силе, што Србију гледа као равноправну државу у односу на сваку силу и нема слугерањски однос према онима који су је бомбардовали и покушавају противправно да јој отуђе 15% територије која је сама суштина њеног постојања.

О бесмислености оптужби да је повезан са организованим криминалом говори чињеница да је управо Александар Вулин, као тада нови Министар унутрашњих послова, почетком 2021. године, привео правди најокрутнију криминалну групу у овом делу Европе. А што се оружја тиче, ту им је Вулин крив што је увео политику да само Србија одлучује колико и које оружје ће производити и поготово коме ће га продати и по којој цени. И у то се ни једна тајна служба неће мешати, а нарочито не белосветски преваранти и трговци туђом несрећом.

И на крају, Александар Вулин им је крив што је дефинисао појам „Српски свет“ који окупља шири простор него што су формалне границе Србије, који је културно и језички дефинисан више стотина година и који је као такав неуништив.

Покрет социјалиста у Старој Пазови је поносан на свог оснивача, поручује му да се не обазире на оне који осим санкција и лажних оптужби ништа друго и не знају. Ово је само једна од ситних препрека до коначне победе“, казала је Рада Жугић, председница Општинског одбора Покрета социјалиста Стара Пазова.

Поделите